Ilse Broeke en haar Atelier

Vakwerk.

Ilse Broeke, eigenaar van dit charmante atelier in het hart van Breda, is één van de schaarse gediplomeerde instrumentmakers die Nederland nog kent. Tijdens haar opleiding tot instrumentmaker, heeft zij onder andere zelf trompetten gebouwd en is ze gewaardeerd met een 9 voor haar stage bij Ad Peeters in Tilburg, bouwer van de Soundking muziekinstrumenten. Zij levert dan ook al sinds de start van haar atelier op 25 januari 1994 ambachtelijk handwerk.  Tot in het kleinste detail, zoals u mag verwachten van een vakvrouw in hart en nieren.

Ons kent ons.

Ilse Broeke bespeelt zelf ook diverse instrumenten en dat praat wel zo makkelijk. Als geen ander weet zij welke eisen muzikanten aan hun instrumenten stellen, hoe groot de emotionele waarde van een instrument kan zijn en hoe belangrijk onderhoud is. Eens per jaar een grondige onderhoudsbeurt voorkomt grotere reparaties. Bovendien speelt uw instrument stukken lekkerder als het is schoongemaakt, afgesteld en geolied.Bij Atelier Broeke wordt uiteraard uw instrument volledig naar uw specifieke wensen afgesteld en speelt het instrument weer als nieuw.

Klaar terwijl u winkelt.

Niet alleen wat kwaliteit betreft is Atelier Broeke een echte kenner. Hoe sneller een fervent muzikant zijn/haar instrument weer in handen heeft hoe liever. Dat spreekt voor ons voor zich. Daarom hanteren we bij onze werkzaamheden een strakke planning. Bij een eenvoudige reparatie probeert zij u op weg te helpen. Mocht een probleem iets ingewikkelder liggen of wat langer duren, laat het Ilse Broeke dan van te voren weten, dan houdt ze tijd voor u vrij. Bovendien is de ligging van het atelier een uitkomst. Terwijl zij aan het werk zijn, loopt u even de gezellige binnenstad in.

Attractieve tarieven.

Juist omdat Atelier Broeke een gespecialiseerd atelier is (klarinet, saxofoon, hobo,) kunnen wij tegen zeer aantrekkelijke tarieven werken. Wilt u vooraf een vrijblijvende prijsopgave of kiest u liever voor de zeer aantrekkelijke onderhoudsabonnementen? U krijgt van Atelier Broeke de keuze.

Dealer.

Atelier Broeke is sinds het begin van deze eeuw uitgegroeid tot een van de grootste Vandoren dealers van Europa. Daar laten zij u flink van meeprofiteren tijdens zeer aantrekkelijke acties.
Zij hebben klarinet- en saxofoonrieten in alle soorten en maten op voorraad.Niet alleen van Vandoren maar ook de kunststof rieten van Légère. Tevens zijn zij dealer van grote merken zoals Selmer, Loreé en Marigaux